Végzett, minősített búvárok számára hazánkban sajnos nem igazán van lehetőség megfelelő körülményeket találni a merüléshez. Nincs más megoldás, mint "Tengerre Magyar!". A paPADIve megfelelő számú érdeklődő esetén, bármely egzotikus, trópusi búvárparadicsomba szervez utakat, de az igazi specialitásunk az Adria és a Vörös Tenger. Az Adrián Istria, Krk, Rab nyújtotta lehetőségekkel tudunk szolgálni, izgalmas roncsok, barlangok és egyéb felfedezésre váró merülőhelyek várnak minket, valamint igény szerint kempingek, panziók, szállodák.

A Vörös Tengeren pedig Dahab, Sharm El Sheikh, Hurghada szállodái és csodálatos korallzátonyai vonzzák a búvárokat. Akik pedig még ennél is több búvár kalandra vágynak, azokat szafari hajók egész flottája viszi több napos túrákra a távolabbi, faunájukban érintetlenebb zátonyokhoz. Esedékes ajánlataink az Aktuális menüpont alatt találhatóak.

 
  ...elsősegély oktatás, búvárszafari, búvár túra,
merülés, búvártanfolyam, speciális búvár képzés,
csapat-építés, azaz búvár bármi = paPADIve
 

  búvárkodás búvároktatás búvártanfolyam búvártúra

 

Reklám grafika és dekoráció papadive búvároktatás Búvárkodás Búvároktatás Búvártúra Búvár felszerelés, kölcsönzés Búvár tanfolyam Egyiptom, Horvátország - Képek DPV búvárvonató - sea scooter papadive búvártanfolyam - elérhetőségeink Csapatépítés - búvárkodás