Kedves leendő, haladó búvárok!
 

A paPADIve a PADI világszerte ismert, és elismert oktatási rendszerét alkalmazza. A PADI a legelterjedtebb, több millió búvárt tömörítő szervezet. Sikerének titka alapcélkitűzéseiben rejlik, amelyek a biztonság , a hatékonyság , és a szórakoztatás. Az oktatási anyagok multimédiás formában, élvezetes stílusban és mégis hatékonyan bővítik az ismeretek körét és tartalmát. (DVD, tankönyv, PPS) természetesen mindezt magyar nyelven.

  A gyakorlati oktatás medencés és nyílt vízi gyakorlatokból áll, melyekkel egyszerűen sajátíthatóak el az alapvető búvárkészségek. A paPADIve vállalja az első lépéstől, az OWD (nyíltvízi búvár) szinttől, a szakmai, profi DIVEMASTER (merülés vezető) szintig tartó képzést.
  ...elsősegély oktatás, búvárszafari, búvár túra,
merülés, búvártanfolyam, speciális búvár képzés,
csapat-építés, azaz búvár bármi = paPADIve
 

  búvárkodás búvároktatás búvártanfolyam búvártúra

 

Reklám grafika és dekoráció papadive búvároktatás Búvárkodás Búvároktatás Búvártúra Búvár felszerelés, kölcsönzés Búvár tanfolyam Egyiptom, Horvátország - Képek DPV búvárvonató - sea scooter papadive búvártanfolyam - elérhetőségeink Csapatépítés - búvárkodás búvároktatás OWD búvároktatás AOWD búvároktatás RESCUE búvároktatás DM búvároktatás EFR