DSD - Discover Scuba Diving

Annak ellenére, hogy ezt az opciót a gyermekek figyelmébe ajánlottam, felnőttek számára is alkalmat biztosít, hogy azonnal, mégis biztonságos körülmények között belekóstolhassanak a légzőkészülékes búvárkodás élményébe.

 

Az alsó korhatár 10 év, ez lehetővé teszi, hogy a gyermekek se maradjanak ki ebből az élményből. A program teljesítése beszámítható az Open Water Diver minősítés megszerzésébe, valamint a gyermekek számára lehetőség van a továbbiakban a Junior OWD tanfolyam elvégzésére.

A helyszín uszoda, vagy védett nyílt víz.

Rövid elméleti tájékoztatóval kezdünk, majd a felszerelés felvétele következik, és irány a víz. Természetesen a megfelelően képzett szakmai felügyelet folyamatos a program (és a víz) alatt.

  ...elsősegély oktatás, búvárszafari, búvár túra,
merülés, búvártanfolyam, speciális búvár képzés,
csapat-építés, azaz búvár bármi = paPADIve
 

  búvárkodás búvároktatás búvártanfolyam búvártúra

 

Reklám grafika és dekoráció papadive búvároktatás Búvárkodás Búvároktatás Búvártúra Búvár felszerelés, kölcsönzés Búvár tanfolyam Egyiptom, Horvátország - Képek DPV búvárvonató - sea scooter papadive búvártanfolyam - elérhetőségeink Csapatépítés - búvárkodás búvároktatás AOWD búvároktatás RESCUE búvároktatás DM búvároktatás EFR búvároktatás SPEC búvároktatás owd