A csapatszellem palackból való kiszabadításának két módját ismerjük: egyszerűen húzzuk ki a dugót és hagyjuk elszelelni vagy szerelünk rá csapot, csöveket és kiszívjuk. Mi búvárok az utóbbit alkalmazzuk (sokkal célravezetőbb). Félretéve a tréfát, korunk életmódja hívta életre a csapat-építő tréning intézményét. A tapasztalatok szerint szép eredményeket produkál, ami a vállalatok, cégek számára nem ismeretlen. A szándékot és a célokat ismerve a búvárkodás és a hozzá kapcsolódó tevékenységek kifogástalanul beleillenek a programba. Akár a tanfolyamok struktúráját tekintjük az elméleti, és a hozzá szervesen kapcsolódó gyakorlati feladatok csoportos megoldását, akár az egyéni vizsgatételt, és annak közös kiértékelését. Továbbá a már minősített búvárok számára szervezett utazásokat, melyeket szállodai vagy hajós kivitelben ajánlunk.

Véleményem szerint a hajós szafari megfelel a csapatépítés célkitűzéseinek a megvalósításában. 1 vagy 2 hét a tengeren hajóval, rengeteg közös programmal, kényelemben, (2 ágyas fürdőszobás kabinok) 10-20 fő számára meghatározó és közösség-formáló élménnyé tud válni.

 
   
  ...elsősegély oktatás, búvárszafari, búvár túra,
merülés, búvártanfolyam, speciális búvár képzés,
csapat-építés, azaz búvár bármi = paPADIve
 

  búvárkodás búvároktatás búvártanfolyam búvártúra

 

Reklám grafika és dekoráció papadive búvároktatás Búvárkodás Búvároktatás Búvártúra Búvár felszerelés, kölcsönzés Búvár tanfolyam Egyiptom, Horvátország - Képek DPV búvárvonató - sea scooter papadive búvártanfolyam - elérhetőségeink Csapatépítés - búvárkodás